Zapraszam na obiad z piekarnika . Kruchutkie ciasto wypełnione bardzo smakowitym farszem. Oczywiście to propozycja dla tych, którzy lubią podroby bo do swojej tarty użyłam wątróbki. My ją bardzo lubimy, ale najczęściej przygotowuję po prostu wątróbkę smażoną z cebulką. Ale lubimy też wszelkie zapiekanki i tarty z różnym nadzieniem. Szczególnie takie kolorowe i pyszne jak ta dzisiejsza. Wystarczyła na solidny posiłek dla dwóch bardzo głodnych osób, a jeśli wcześniej podacie zupę to tarty wystarczy na 4 mniej... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.