Szparagi kiszone

Szparagi kiszone

Szparagi kiszone

Kisić można prawie wszystko więc kiszę różne warzywa i owoce. Szparagi kiszone to podobno specjał wielkopolski, ale są tak proste do przygotowania, że każdy może zrobić je sobie w domu. Jak smakują kiszone szparagi? Jak kiszone szparagi! Są delikatne, kwaskowe i pyszne! Jeśli tylko lubisz szparagi to taka wersja powinna Ci smakować. Zrób słoik na próbę, a jeśli się w nich zakochasz tak jak ja to szybko zrobisz więcej. Mnie zdecydowanie bardziej do gustu przypadły zielone kiszone szparagi. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, zielone szparagi, przetwory

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.