Kiełbasa z grilla to klasyka tego sportu narodowego jakim jest u nas grillowanie. Ale wcale nie musi być rzucona na ruszt tak po prostu. Można ją dodatkowo doprawić polewając podczas pieczenia piwem albo smarując jakąś bejcą. Nawet zwyczajna nabierze wtedy zupełnie innego smaku i będzie wyjątkowa.A może zrobisz szaszłyki z kiełbasą ? Zobacz przepis na Szaszłyki z magicznej marynacie ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
sezon dopiero się zaczyna i na razie jest chłodno, żeby nie powiedzieć zimno, więc ja też czekam na lepszy czas
bardzo często używam miodu do przygotowania potraw z grilla :) Twoje kiełbaski wyglądają tak, ze bardzo żałuję że u mnie dziś pogoda nie sprzyja grillowaniupozdrawiam cieplutko :*