Dżem jagodowo-jabłkowy

Dżem jagodowo-jabłkowy

Dżem jagodowo-jabłkowy

Do lasu mam spory kawał  i czasu na wypad chwilowo brak więc zdałam się na jagody kupione od tzw. "baby".  Wolałabym prawdę mówiąc sama ubrudzić sobie łapy bo jestem typem zbieracza, ale cóż, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ... Najważniejsze, że jest jagodowo bo już był koktajl z melisą , pyszne dwukolorowe pierogi no a teraz właśnie dżem :) ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, z jagodami, pierogi, koktajle, przetwory

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 16 lipca 2013 22:10:58

takiego połączenia jeszcze nie jadłam:)

Iza Kulińska, 17 lipca 2013 11:45:45

a takie proste, prawda ?

Olcik, 25 lipca 2013 15:31:46

super, ja uwielbiam również połączenie aronii z jabłkiem:).. na nią muszę jeszcze poczekać :)Dziękuję za dodanie ich do Jagodowo Nam 5!

Iza Kulińska, 25 lipca 2013 19:48:05

z aronii nigdy nic nie robiłam - może w tym roku uda mi się ją kupić i spróbuję :)