Kolejny mój chleb pachnie lasem. Ma chrupiącą skórkę i bardzo aromatyczny miąższ. Jeszcze ciepły doskonale smakował tylko ze świeżym masłem. Smakował tak dobrze, że zjedliśmy prawie cały bochenek i to bez żadnych innych dodatków. Jeśli lubicie grzyby, ich smak i zapach, to upieczcie sobie taki chleb bo jest wspaniały. Ja na pewno będę do niego wracać.Zobacz też przepis na Chleb z suszonymi pomidorami i cebulą ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Nie jestem wielką fanką grzybów, ale przekazałam ten przepis mojej mamie. :)Pozdrawiam.
Piękny kolor ma ten chleb! Taki głęboki.A przy okazji zawiadamiam Cię, że Twoje "rozkwiaszczenie" skradło moje serce :) Poproszę o adres, żebym mogła wysłać Ci "Ucztę" :)
Na sam widok tego chleba cieknie mi ślinka - nie ma to jak ciepły domowy chleb z masłem i solą :) Jestem zaskoczony, że tak można łączyć smaki i dodatki w czymś niby tak oczywistym jak chleb. Na pewno smakuje tak samo dobrze jak wygląda, o ile nie lepiej :)PozdrawiamPosejdon
Apetycznie wygląda. Z grzybami chleba jeszcze nigdy nie próbowałem :)