Takie domowe bułeczki kajzerki nie są faszerowane żadnymi sztucznymi spulchniaczami. Ciasto rośnie po prostu na drożdżach i nie mają w swoim składzie ani polepszaczy smaku ani innych dziwnych dodatków. Robię je ze świeżo zagniecionego ciasta. Te kajzerki są puszyste, chrupiące z wierzchu i miękkie w środku. Pyszne do zjedzenia z czym tylko chcecie. Domowe kajzerki to nic trudnego, jakem Smaczna Pyza! Jestem pewna, że poradzicie sobie doskonale z ich przygotowaniem. Potrzeba trochę cierpliwości do wyrabiania i po... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.