KOSTKA BROWNIE Z MALINAMI

KOSTKA BROWNIE Z MALINAMI

KOSTKA BROWNIE Z MALINAMI

Składniki ( 24szt+/- lub mała tortownica 18cm): 1 tabliczka (100g) gorzkiej czekolady 70% 100g masła 50g mąki pszennej 75g brązowego cukru 3 średnie jajka garść malin Wykonanie: do miski wkładamy połamaną czekoladę oraz masło i roztapiamy je w kąpieli wodnej, odstawiamy do lekkiego przestudzenia do drugiej miski dodajemy mąkę, cukier oraz jajka, mieszamy następnie   wlewamy lekko przestudzoną masę czekoladową i mieszamy do połączenia składników do foremek lub formy np. silikonowej nalewamy ciasto,  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodkie zapomnienie

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.