W sobotę dostałam litr moich ukochanych, małych fioletowych owoców. Jagody... ach to chyba już ostatnie w tym sezonie. Nie mogłam się powstrzymać, by ich od razu nie wykorzystać. A że bardzo lubię kaszę mannę w przeróżnych postaciach postanowiłam zapiec ją w towarzystwie słodkiej czekolady i pysznych, świeżych jagód. Taka kolacja, to po prostu coś wspaniałego. Spróbujcie, zapraszam. Jeśli nie macie jagód możecie wykorzystać inne delikatne owoce np. maliny. Składniki: 3 łyżki jagód 6 łyżek kaszy manny 1 3/4 szkla... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"