Uwielbiam robić domowe pasty kanapkowa. Kilka składników, a można wyczarować naprawdę pyszne śniadanie lub kolację. Dziś mam dla Was kolejny przepis na pastę kanapkową, tym razem wykorzystałam do jej przygotowania wędzone tofu. Wystarczy odpowiednio doprawić, podać na zdrowym pieczywie (u mnie kukurydziano-gryczanym), a możemy się cieszyć nie tylko dobrymi, ale też i zdrowymi kanapkami. Spróbujcie. Składniki: 1 kostka wędzonego tofu od Polsoja 3 1/2 łyżeczki musztardy (u mnie 2 łyżeczki stołowej, a 1 1/2 wikinga... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"