Po powrocie z wakacji zapragnęłam małej kuchennej odmiany w postaci zdrowego posiłku. Zmęczenie nie pozwalało zbyt długo stać w kuchni, dlatego przyrządziłam coś szybkiego. Dziś zapraszam Was na otrębowo-owsiane śniadanie (na jogurcie) w migdałowo-owocowej odsłonie. Sycące, zdrowe, a do tego idealnie sprawdza się w upalne dni. Ja dziś swoją porcję zjadłam na późną kolację. Składniki: (na dwie porcje) 2 jogurty naturalne (2 x 90 g) 3 łyżeczki otrąb orkiszowych + 1/3 łyżeczki do posypania 2 ł... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"