Jajka w sosie czosnkowo-ogórkowym. Dziś polecam Wam pyszne jajka w sosie czosnkowo-ogórkowym. Proste i szybkie w przygotowaniu. Takie jajka możecie śmiało podać na przyjęciu lub wielkanocnym stole, a także jako śniadanie czy kolację. Jajka można podać od razu po przygotowaniu lub przechowywać w lodówce. Tu niezbędna będzie folia spożywcza Stella. Wspaniale zadba o świeżość Waszych potraw i zapobiegnie przenikaniu zapachom w lodówce. A jak wiadomo czy to w święta, czy to przed przyjęciem w lodówce zawsze jest spo... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...