Uwielbiam zapach świeżych ziół. W szczególności mięta... Ten aromat zawsze wywołuje we mnie pozytywne emocje. Kojarzy mi się z domem i ciepłą, wspaniałą herbatką z własnoręcznie zerwanych liści mięty. Na mojej działce rosły różne rodzaje tego pięknego, zielonego zioła. Dziś zapraszam Was na pyszne kawałki kurczaka w chrupiącej miętowo-bazyliowej panierce. Domownicy szybko pojawili się w kuchni, gdy zaczęłam kroić świeże listki mięty... Ach jak pachniało... Obiad okazał się rewelacją... Składniki: 1 pierś z kur... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"