Empanadas z pieczarkami

Empanadas z pieczarkami

Empanadas z pieczarkami

Zapraszam Was dziś na pieczone pierożki-empanadas z farszem z pieczarek. Smakują wybornie zarówno na ciepło jak i na zimno. Dlatego możemy zabrać je ze sobą np. na piknik i cieszyć się pysznym smakiem empanadas  i cudownym towarzystwem rodziny i przyjaciół. Składniki: ciasto: 1,5 szkl mąki pszennej 1/2 szkl mąki ryżowej 3/4 szkl ciepłej wody 25 g margaryny Optima Omega 3 1/2 łyżeczki soli farsz: 500 g pieczarek 1 duża cebula 1 ząbek czosnku 25 g margaryny Optima Omega 3 sól, pieprz i 50 g margaryny Opti... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.