Domowy krem orzechowo-czekoladowy

Domowy krem orzechowo-czekoladowy

Domowy krem orzechowo-czekoladowy

Zapraszam na pyszny, zdrowy krem do pieczywa ale nie tylko. Świetnie smakuje również na naleśnikach, plackach, gofrach czy prosto ze słoiczka. Mój krem jest pełen orzechów, słodzony miodem i cukrem trzcinowym. Polecam bo jest mega prosty do zrobienia. #cukiertrzcinowy #syroptrzcinowy #diamant Składniki: 150 g orzechów laskowych (bez skorupek) 2 łyżki miodu 40 g czekolady gorzkiej 89% 2 łyżki oleju rzepakowego 4 łyżki śmietanki 30 % 3 łyżki cukru trzcinowego Diamant Dry Demerara Przygotowanie: Orzechy podpiekamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.