Krówki z patelni znają chyba wszyscy. Są pyszne, słodziutkie i trudno skończyć na jednym kawałku. To hit niedzielnego popołudnia w babcinej kuchni. Dzisiaj przygotowałam krówki w wersji wegańskiej. Są równie smaczne, ale spróbujcie sami. Składniki: 1 szklanka śmietanki sojowej 1 szklanka ksylitolu ¼ szklanki cukru zwykłego lub kokosowego 2 duże łyżki oleju kokosowego Uwaga: szklanka o pojemności 200 ml. Wszystkie składniki wysmażamy na patelni do uzyskania gęstej masy. Krówkę przekładamy do płaskiego naczynia wyłoż... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...