A właściwie cukierki orzechowe z płatkami kukurydzianymi i czekoladą. Lekko chrupiące. Zdrowsza wersja cukierków Składają się z trzech pysznych warstw, które razem smakują obłędnie. Składniki na spód: 15 daktyli 4 garście płatków kukurydzianych bez cukru 2 łyżki agawy lub miodu 1 łyżka wody 2 łyżki masła orzechowego Daktyle kroję w drobną kostkę, dodaję resztę składników, dokładnie mieszam do połączenia się składników i wykładam na blaszkę (15x8cm) wyłożoną papierem do pieczenia. Rozprowadzam równomiernie ma... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...