Przepis na niezwykły sernik łączący w sobie delikatny śmietankowy smak sera z karmelowym smakiem masy krówkowej. Dodanie chrupiących akcentów, jak ciasteczkowy spód i prażone płatki migdałowe przełamuje kremową konsystencję sernika. Ciasto jest bardzo łatwe do zrobienia i nie wymaga dużej ilości składników. Sernik nie opada i nie pęka, po upieczeniu pozostaje całkowicie płaski. Czas przygotowania: 25 min Czas pieczenia: 65 min SKŁADNIKI (na tortownicę 16 cm, proporcje na inne blaszki przygotujesz w p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.