Przepis na kremowy sernik na zimno o niezwykle modnym ostatnio smaku pistacji. Jest łatwy w wykonaniu, a dzięki dobrej dekoracji stanie się niezwykłą ozdobą na stole. Czas przygotowania: 35 min Czas chłodzenia: najlepiej cała noc SKŁADNIKI (na tortownicę 21 cm) Spód 170 g ciastek zbożowych ok. 4 łyżki roztopionego masła Masa serowa 650 g twarogu sernikowego z wiaderka 200 g kremu pistacjowego słodzonego 100 g białej czekolady 200 g śmietanki 30 % 10 g żelatyny + 5 łyżek wody * Wszystkie składniki poza śmiet... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.