Jak dobrze ubić śmietanę?

Jak dobrze ubić śmietanę?

Jak dobrze ubić śmietanę?

Chcesz się nauczyć ubijać śmietanę? Musisz najpierw zrobić masło:) Jeśli tak jak ja masz odwieczny problem z konsystencją bitej śmietany, a to za płynna, a może się zwarzyła, a jak długo ją ubijać żeby nie przebić, itp. Polecam Ci banalny sposób jak stać się mistrzem w ubijaniu śmietany. Zapraszam do obejrzenia wideo na moim kanale Słodki Blog na Youtube   Co potrzebujesz? Dzień przed planowanym eksperymentem idź do sklepu i kup kilka opakowań śmietany kremówki. Mogą być różnych firm o różnej zawartoś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki Blog

Autor

Słodki BlogSłodki Blog

Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciastka kremówki, ciasto 3 bit, tort, ciasteczka, deser, torty, desery, kanapki, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Słodki Blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.