Ostatnio dostałam przepyszne suszone daktyle i postanowiłam z nich coś stworzyć a że miałam biszkopty bez cukrowe Mamut zrobiłam do nich przepyszny wegański krem daktylowy. Koniecznie musicie spróbować, można go nawet nazwać zdrową nutellą. Zapraszam :) Składniki : 160 g suszonych daktyli 2 kopiaste łyżki oleju kokosowego 1 łyżka gorzkiego kakao 200 ml mleka kokosowego ( nie mleczka ) 2 kopiaste łyżki pasty orzechowej 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego paczka biszkoptów bez cukru d... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Ma na imię Joasia :) bardzo lubię piec i gotować dla gości i moich domowników , kolekcjonuję książki kulinarne . Lubie modyfikować zdobyte przepisy . Jestem początkującą blogerką :)