Mamy piękną złotą jesień . Jabłek mnóstwo o tej porze roku , więc nie może zabraknąć pysznego lekko kwaskowego jabłecznika :) Składniki na ciasto: 3 szklanki mąki pszennej typ 500 4 żółtka masło 250 g szczypta soli 125 g ksylitolu 2 łyżeczki proszku do pieczenia Masa jabłkowa: 1.1/2 kg jabłek kwaskowych 125 g ksylitolu Pianka: budyń śmietankowy ( 2 małe) 25 g ksylitolu 4 białka szczypta soli Wykonanie ciasta kruchego: Do misy wsypujemy mąkę z pro... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .