Dziś nowość którą wymyśliłam kiedy patrzyłam na owoce znajdujące się w misce. Mój wzrok zatrzymał się na brzoskwiniach które po paru dniach leżenia w domu zmiękły więc postanowiłam je przerobić na dżem brzoskwiniowy który wykorzystałam do ciasta kruchego. Rewelacja mówię wam. Ciasto kruche: mąką pszenna typ 450 500 g żółtka 5 szt masło 250 g cukier 100 g proszek do pieczenia 1 łyżeczka Dżem brzoskwiniowy: świeże brzoskwinie 1 kg cukier brzozowy 800 g sok z jednej cytryny Beza: białka 5 szt cukier 150 g Wyk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .