Jaja faszerowane pastą z plastrami piersi i buraczkami

Jaja faszerowane pastą z plastrami piersi i buraczkami

Jaja faszerowane pastą z plastrami piersi i buraczkami

Jajeczka faszerowane przeważnie robię na Wielkanoc, bo to praktycznie same jajka, dziś też chce wam pokazać jak zrobiłam jajeczka które urozmaiciłam  plastrami z piersi z kurczaka i do tego podsmażane buraczki z czosnkiem. Składniki na 4 porcję; jaja 6 szt masło 70 g musztarda sarepska 2 łyżki sól i pieprz do smaku  pierś z kurczaka ugotowana w rosole burak 1 szt sol i  pieprz do smaku  czosnek 3 ząbki Wykonanie:   Pierś gotujemy w rosole najlepiej.Po ugotowaniu i wystudzeniu kroim... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Autor

Joanna GralikJoanna Gralik

Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierś, piersi, pasty, buraczki, pasta, burak, rosół, buraki, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, wielkanoc, przystawki, kurczak z czosnkiem, jajka faszerowane , piersi z kurczaka faszerowane, pasta z kurczaka

Inne przepisy z Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.