Jaja faszerowane dorszem wędzonym
Jaja faszerowane dorszem wędzonym
Przepis na : śniadanie
Dziś jajeczka faszerowane pastą z dorsza wędzonego i innych składników,jakich- dowiecie się w trakcie. Składniki: dorsz wędzony 100 g jajka 6 szt majonez kremowy Folwark 4 łyżki szczypiorek 1 pęczek sól pieprz do smaku Wykonanie: Gotujemy jajka koło 5 minut, wyjmujemy studzimy i obieramy ze skorupek. Kroimy w poprzek jajko i wyjmujemy żółtka.Do żółtek dodajemy majonez dorsza,szczypiorek i doprawiamy dodatkowo solą i pieprzem.Zagniatamy składniki widelcem do momentu , aż pasta zrobi się gładka i lśniąca.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia
Autor
Joanna Gralik
Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, majonez, pasta, dorsz, sosy, śniadania, jajka faszerowane
Inne przepisy z Różowa kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję