Filety z kurczaka w parmezanowej panierce

Filety z kurczaka w parmezanowej panierce

Filety z kurczaka w parmezanowej panierce

Szukasz pomysłu na urozmaicenie tradycyjnych kotletów z piersi kurczaka? Wystarczy dodanie do panierki jednego prostego składnika, by uzyskać ciekawą alternatywę dla tej standardowej potrawy. Wypróbuj nasz przepis! Filet z kurczaka w bułce tartej i parmezanie Cześć! Dziś pragnę podzielić się z Tobą niezwykłym przepisem, który odmieni Twoje kuchenne doznania. Oto moja propozycja na filety z kurczaka w parmezanowej panierce – prawdziwa uczta dla podniebienia! Wyobraź sobie soczysty filet z kurczaka, delikatni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozdomowiona

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.