TRADYCYJNY BISZKOPT

TRADYCYJNY BISZKOPT

Stary przepis na  tradycyjny biszkopt z 5 jaj, bez proszku do pieczenia, który zawsze wychodzi. Biszkopt jest puszysty, mięciutki i mimo tego, że  nie ma w nim grama tłuszczu, jest lekko wilgotny i mięsisty.  Jak wykonać tradycyjny biszkopt pokazane jest w filmiku . Zapraszam do oglądania. Subskrybuj za darmo kanał  RITA creative , a będziesz na bieżąco z nowymi przepisami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TRADYCYJNY BISZKOPT SKŁADNIKI: Wszystkie składniki na biszkopt ...

Czytaj dalej na blogu RITA food channel

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.