CZARNY BISZKOPT

CZARNY BISZKOPT

CZARNY BISZKOPT

Przepis na najlepszy czarny biszkopt , bez barwników. Mięciutki, puszysty i wilgotny. Kolor biszkoptu jest uzyskany dzięki czarnemu kakao dr.Otkera . Przepis ten znalazłam na opakowaniu czarnego kakao i zrobiłam go wedle zaleceń producenta.  Jak wykonać taki czarny biszkopt pokazane jest w filmiku . Zapraszam do oglądania . Subskrybuj za darmo kanał  RITA creative , a będziesz na bieżąco z nowymi przepisami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CZARNY BISZKOPT  SKŁADNIKI: mąka (70 g) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RITA food channel

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.