CANNELLONI Z MIĘSEM MIELONYM

CANNELLONI Z MIĘSEM MIELONYM

CANNELLONI Z MIĘSEM MIELONYM

Przepis na : obiad

Przepis na zapiekane cannelloni , nadziewane mięsem mielonym, z sosem pomidorowym i  beszamelowym. Idealne na obiad lub kolację. Jak wykonać ten przepis, krok po kroku, pokazane jest w filmiku . Zapraszam do oglądania. Subskrybuj kanał RITA creative a nie ominą Cię nowości.  CANNELLONI Z MIĘSEM MIELONYM SKŁADNIKI: Farsz: wołowe mięso mielone (1 kg.) oliwa (1 łyżka) pieprz (wg. uznania) sól (wg. uznania) Sos pomidorowy: oliwa z oliwek (2-3 łyżki) cebula (1 szt. duża) czosnek (1 duży ząbek) tymianek św... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RITA food channel

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.