Soul Kitchen - bo nadzieja jest wyśmienita

Soul Kitchen - bo nadzieja jest wyśmienita

Soul Kitchen - bo nadzieja jest wyśmienita

Restauracja, która nie ma cen w menu? Wydawać by się mogło, że to jakiś żart, tudzież psikus. Tak, istnieje coś takiego ale to nie żart, a całkiem poważna i wzniosła sprawa. Jednak nie o brak cen chodzi, a o samą ideę. Ale czym właściwie jest Soul Kitchen? Może wydać się to dziwne w świecie komercyjnej gastronomii ale jest to pewnego rodzaju przedsięwzięcie non-profit - "społeczna restauracja" kierowana przez fundację Jon Bon Jovi zwaną Soul Foundation. Tak, tak, dokładnie ten sam Jon Bon Jovi. Projekt ten ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

drugie danie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.