Dlaczego ja?

Dlaczego ja?

Dlaczego ja?

Może i trochę lubię gotować. Może i trochę jestem czepialski. Może czasami się mylę. Może czasami za dużo mówię. Ale, do diaska, dlaczego to mnie spotykają "dziwne" sytuacje w restauracjach, pubach? No choćby sytuacja niektórym już znana. Miejsce-jeden z lubelskich tzw. ajrisz pabuf. Zamówiłem piwo. Idę z nim do stolika. Wypiłem. Chcę następne, uśmiecham się miło do przechodzącej obok kelnerki i zwracam się tymi o to słowami: - przepraszam, czy mógłbym prosić jeszcze jedno piwo? - taka sama droga - rzekła z ir... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

drugie danie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.