PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

  Obowiązkowy punkt podczas kolacji Wigilijne to właśnie pierogi z kapustą i grzybami, osobiście najbardziej lubię odsmażane, wyśmienicie smakują z barszczem czerwonym. Pierogi można przygotować wcześniej i zamrozić Składniki. około 80 sztuk: Ciasto  1 kg mąki pszennej  jajko szklanka przegotowanej, ciepłej wody łyżeczka soli Farsz:  0,5kg kiszonej kapusty 30 dkg suszonych grzybów (namoczyć na noc)  duża cebula olej sól, pieprz   Sposób przygotowania: Cebulę obrać pokroić w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, ciasto, grzyby, kapustą, deser, kapusta kiszona, barszcz czerwony, kolacja, barszcz, ciasto na pierogi, pierogi z kapusta i grzybami, barszcz wigilijny

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.