PASZTET WIELKANOCNY

PASZTET WIELKANOCNY

PASZTET WIELKANOCNY

Przepyszny domowy pasztet, z różnych gatunków mięsa  oraz warzyw, idealnie wpisuje się w tradycyjne   potrawy Wielkanocne SKŁADNIKI 2 kg łopatki wieprzowej 1 kg wątróbki drobiowej 1 kg karkówki, 4 marchewki 3 pietruszki 1/2 średniego selera 5 średnich cebul 6  jajek czerstwa 10 ziarenek  ziela angielskiego 10 ziarenek  pieprzu kilka   liści   laurowych 4 łyżki majeranku mielone  ziele   angielskie  do smaku gałka  muszkatołowa do smaku sól do smak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pasztet, bułki, mielone, tarta, desery, deser, ciasto, warzywa na patelnie, wątróbka drobiowa, karkówka, wielkanoc, karkówka w cebuli, mięso mielone, pasztet wieprzowy, mięsa pieczone, ciasta z masa, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona karkówka, karkówka pieczona

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.