Chleb pszenny na nocnym zaczynie i moje lato

Chleb pszenny na nocnym zaczynie i moje lato

Chleb pszenny na nocnym zaczynie i moje lato

Witaj! U mnie lato w pełni i okres wakacyjny. Korzystam garściami i czasem jest tak, że ani nic nie gotuję, ani nie piekę… Wciąż jestem gdzieś. I chyba dobrze, bo mam poczucie, że nie marnuję żadnej godziny. Każdy mój czas jest wypełniony czymś. Dziś w Raju przedstawiam Wam pyszny wypiek. To mój chleb numer 1! Miękki, z chrupiącą skórką, regularnymi dziurkami. Trzeba na niego poczekać dobrą chwilę, ale uważam, że warto. Oj, warto! Uznałam go za mój najsmaczniejszy wypiek chlebowy. Zaczyn najlepiej przygotować... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, chleb, naleśniki, przystawki, zupa, ciasto na pizze, chleb na drożdżach , ciasto cytrynowe, domowa pizza

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.