Dzisiaj mam dla Was szybkie, pyszne, jednogarnkowe danie. Idealne na chłody które już panują za oknem. Składniki; 1,5 szkl. ciecierzycy Skworcu 2 papryki ( kolor dowolny) 2 cebule 1 mała cukinia 3- 4 suszone podgrzybki Skworcu 5 pomidorów sól, pieprz, wędzona papryka do smaku Skworcu rozmaryn 2 ząbki czosnku 3-4 łyżki oleju rzepakowego lub kokosoweg o Skworcu Przygotowanie; Cieciorkę namaczamy na noc. Następnego dnia gotujemy do miękkości. Odcedzamy. W garnku rozgrzew... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Na moim blogu zamieszczam przepisy które sama wypróbowałam. Gotuje dla mojej rodziny i przyjaciół.