Zupa koperkowa z indykiem

Zupa koperkowa z indykiem

Zupa koperkowa z indykiem

Aromatyczna ,delikatna ,pyszna. Składniki 500 g mielonego indyka 1 duża cebula 2 łyżki oliwy z oliwek 2 marchewki 1 mały seler 1 pietruszka  1,2 l gorącej wody 2 liście laurowe 4 ziarna ziela angielskiego 4 łyżki ryżu duży pęczek koperku sól ,pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Cebulę siekamy i razem z mięsem podsmażamy na oliwie (mięso podczas smażenia rozdrabniamy widelcem). Następnie dodajemy starte na dużych oczkach warzywa. Chwilę podsmażamy ,solimy i zalewamy go... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, mięso, mielone, marchewka, siekane, seler, indyk, warzywa, zupa, ryż z warzywami, ryż smażony, zupa z selera, mięso mielone, mielone z warzywami, zupa z mięsem mielonym

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.