Żeberka z groszkiem

Żeberka z groszkiem

Żeberka z groszkiem

Wielbiciele tradycyjnej kuchni będą bardzo zadowoleni. Lubimy łączyć smaki, style, tekstury, kuchnie. Dla nas to przyjemność i zabawa. Składniki 1 kg wieprzowych żeberek 700 ml bulionu warzywnego 1 cebula 2 łyżki smalcu wieprzowego 1 łyżeczka estragonu 3 łyżki śmietany 1 łyżka mąki do śmietany 1 łyżka mąki do oprószenia 1 puszka groszku konserwowego (400 g) sól, pieprz Przygotowanie Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na porcje. Na rozgrzanym smalcu szklimy cebulę, dodajemy żeberka, podsmażam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.