Tagliatelle z boczniakami

Tagliatelle z boczniakami

Tagliatelle z boczniakami

Lekka, szybka, aromatyczna, makaronowa kolacja Składniki 25 dag makaronu tagliatelle 3 łyżeczki oliwy z oliwek 35 dag boczniaków 50 dag pomidorów 2 ząbki czosnku 1 pęczek tymianku 100 ml octu balsamicznego 100 ml bulionu warzywnego (kostka) biały pieprz sól Przygotowanie Makaron ugotować w osolonej wodzie. Grzyby oczyścić. Pomidory umyć , osuszyć . Pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne, a miąższ pokroić w kostkę. Czosnek obrać, pokroić w plasterki. Listki tymianku poodrywać od gałązek, posiekać. Na pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, grzyby, makaron tagliatelle, sosy, rosół, tagliatelle, kolacja, dania z makaronem, przekąska, przystawki, przekąski, makaron z patelni, sos do makaronu, szybka kolacja, szybkie przekąski, sos z grzybów

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.