Podudzia zapiekane w cebuli i pieczarkach

Podudzia zapiekane w cebuli i pieczarkach

Podudzia zapiekane w cebuli i pieczarkach

Drób zawsze na czasie ;)   Składniki 1 kg podudzi z kurczaka 200 g brązowych pieczarek 3 cebule 1 łyżka soli 1 łyżka mielonej słodkiej papryki 1/2 łyżki pieprzu mielonego 1 łyżeczka suszonego czosnku 70 ml oleju 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka suszonego lubczyku 2 łyżki sambal oelek     Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Udka myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Wszystkie przyprawy wraz z olejem, mieszamy. Pieczarki kroimy na plasterki, cebule w piórka. M... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, pieczarki, mięso, udka , kurczak, papryka, drobiowe, podudzia z kurczaka, kurczak z pieczarkami, mięsa pieczone, kurczak z papryką , bez pieczenia, dania z kurczakiem, kurczak z czosnkiem, pieczone udka, udka z kurczaka, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak pieczony, kurczak na parze

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.