Pieczeń z drobiowego mięsa mielonego i wątróbki kaczej

Pieczeń z drobiowego mięsa mielonego i wątróbki kaczej

Pieczeń z drobiowego mięsa mielonego i wątróbki kaczej

Tak można zagospodarować nadmiar farszu do nadziewanej kaczki.  Składniki:     200 g wątróbki kaczej   200 g mielonego mięsa drobiowego   jajko   bułka   sól   pieprz   natka pietruszki   majeranek 1 czubata łyżka  Przygotowanie: Wątróbkę pokroiłem w kostkę, wymieszałem z mięsem mielonym dodałem jajko, namoczoną odciśniętą bułkę, posiekaną natkę pietruszki( ilość zależy od upodobań ), majeranek. Doprawiłem solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wyrobiłem. T... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.