Pieczarki nadziewane mięsem mielonym

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym

Po prostu pyszne! Składniki 6 dużych pieczarek 25 dag mięsa mielonego 2 ząbki czosnku 1 mała cebula 1 jajko bułka tarta ketchup ser mozarella sól i pieprz Przygotowanie Pieczarki wydrążamy i czyścimy. Przygotowujemy mięso mielone tak jak na kotlety ( dodajemy jajko,startą cebulę,wyciśnięty czosnek i bułkę tartą-przyprawiamy solą i pieprzem). Formujemy kulki z mięsa i umieszczamy w pieczarce robiąc dołek na kroplę ketchupu i ser. Zapiekamy w temperaturze 180 stopni około 60 minut. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mielone, mięso, pieczarki, mięso mielone, bułki, jajko, ser, kotlety, kotlet, mielone pieczarki, przekąska, przystawki, przekąski, kotlety mielone, kotlety mielone pieczarkami, kotlet mielony z pieczarkami, pieczarki przekąska

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.