Mule w sosie śmietanowo-cydrowym

Mule w sosie śmietanowo-cydrowym

Mule w sosie śmietanowo-cydrowym

Przepis na : kolacja

Przepis Magdy Gessler  Składniki: 1 kg świeżych muli 1 pęczek natki pietruszki 2 bagietki Sos cydrowy: 250 ml cydru wytrawnego 250 ml śmietanki 30 % 1 por (biała część) 1 pieczone jabłko Sos beszamelowy: 4 łyżki masła 4 łyżki mąki 750 ml mleka 1 ser camembert gałka muszkatołowa sól, pieprz Przygotowanie: Sos cydrowy: Do garnka wlałem trochę wody i śmietanę. Dodałem drobno poszatkowany por i wlałem cydr. Gotowałem przez około 2 minuty, dodałem pieczone jabłka, zmiksowałem wszystko blenderem. Sos beszamelowy: G... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.