Mięsne kulki w sosie pieczarkowym

Mięsne kulki w sosie pieczarkowym

Mięsne kulki w sosie pieczarkowym

Smaczne danie z naszymi ulubionymi pieczarkami. Składniki 300 g łopatki wieprzowej 3 ząbki czosnku jajko bułka tarta 500 g pieczarek por (biała część) 1 l bulionu drobiowego (do gotowania pulpecików) łyżka masła 500 ml bulionu warzywnego (do sosu) 3 łyżki jogurtu greckiego sól ,pieprz Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mięso płuczemy i przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa (drobne oczka). /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mięso, pieczarki, por , pulpeciki, bułki, jajko, mięso mielone, drobiowe, owsiane, kasza, sosy, ogórki, ogórki konserwowe, mielone, pieczarki w sosie, sos do jajek, sos do mielonego , mielone pieczarki, sos mięsny, dania mięsne, mięso duszone

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.