Klops w sosie własnym

Klops w sosie własnym

Klops w sosie własnym

Wiecie, że bardzo lubimy poznawać nowe smaki, a "stare" danie, choć tradycyjne, bardzo nam smakuje.  Składniki 400 g łopatki wieprzowej 1 łyżka musztardy sarepskiej 1 cebula 1/2 szklanki otrąb owsianych 5 łyżek mąki olej rzepakowy do smażenia sól, pieprz Sos: 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 600 ml gorącej wody 4 ziarna ziela angielskiego 2 liście laurowe 1 łyżeczka mąki skrobi ziemniaczanej sól, pieprz   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mięso przepuszczamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, klopsy, sosy, mielone, kotlet, kotlety, kotlety mielone, dania na gorąco, mięso duszone, kotlety ziemniaczane, mięso mielone

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.