Jesienna zupa dyniowa

Jesienna zupa dyniowa

Jesienna zupa dyniowa

Z czterech pór roku ulubimy dwie. Wiosnę i jesień. Dlaczego? Są niesamowite. Pierwsza, budzi wszystko do życia. Jest pełna soczystych kolorów. Druga zaś, jest pełna barw i smaków. Dzisiaj skupimy się na jej urokach. Składniki 2 kg dynia hokkaido  2 ząbki czosnku 1 marchew 1 pietruszka 1 mały seler korzeniowy 6 sztuk brukselki 1 gruszka 1 por 1 łyżeczka suszonego tymianku 200 g maślaków 1 cebula 1 łyżka masła garść lubczyku sól, pieprz Przygotowanie Dynię kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazdo nasienne, miąższ ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję