Fasolka szparagowa z pieczoną papryką

Fasolka szparagowa z pieczoną papryką

Fasolka szparagowa z pieczoną papryką

Kuchnia hiszpańska  Składniki:     500 g żółtej fasolki szparagowej   1 czerwona papryka   1 żółta papryka   1 zielona papryka   2 ząbki czosnku   natka pietruszki   sól   pieprz   oliwa  Przygotowanie: Fasolkę obrałem, umyłem, ugotowałem w osolonej wodzie, odcedziłem. Papryki zawinąłem w folię, upiekłem w piekarniku. Zdjąłem skórkę, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem miąższ w cienkie paski. Dodałem do fasolki. Czosnek obrałem, pokroiłem w plaster... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.