Devolay z puree z fasolki szparagowej

Devolay z puree z fasolki szparagowej

Devolay z puree z fasolki szparagowej

Soczysta klasyka z moim ulubionym puree. Składniki 4 pojedyncze filety z kurczaka masło 800 g fasolki szparagowej 2 ząbki czosnku łyżka mąki jajko bułka tarta sól ,pieprz olej do smażenia Przygotowanie   Filety z kurczaka cienko rozbijamy ,oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Na brzeg każdego kotleta dajemy pasek masła ,ciasno zawijamy w roladkę ,obtaczamy w mące ,następnie w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu ,na rumiano. Fasolkę płuczemy ,kroimy na małe kawałki i gotu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.