Przepis na : kolacja
Okazuje się, że kalarepki też można nafaszerować quinoą i zapiec. Wystarczy je wcześniej trochę obgotować, dobrać aromatyczne dodatki i danie gotowe. Składniki: 1 szklanka ugotowanej białej quinoy 2 małe kalarepy mały kawałek kiszonej cytryny (około 2 na 2 cm) 5 łyżek siekanej natki pietruszki 4 łyżki siekanego koperku 3 łyżki oliwy z oliwek pieprz liść laurowy 1 cebula wywar warzywny Wykonanie: Kalarepy obieramy i obgotowujemy 35 minut w wywarze warzywnym z dodatkiem pokrojonej w plastry cebuli i liścia laurowe... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...