Przepis na : podwieczorek
Leżało sobie u mnie w kuchni na parapecie mango i dojrzewało, aż w końcu wymyśliłam co mam ochotę z nim zrobić i tak powstało to :) Składniki: 4 łyżki ugotowanej czerwonej quinoy 4 arkusze papieru ryżowego 1 mango garść siekanych listków świeżej kolendry garść siekanych listków mięty 2- 3 gałązki świeżego tymianku 1 łyżka soku z limonki świeżo zmielony czarny pieprz kilka kropelek ostrego sosu aji charapita roja (można zastąpić innym np. piri-piri, lub tabasco) Wykonanie: Mango obieramy ze skórki i kroimy w kos... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...