Bezglutenowe kluseczki z czarną quinoą podane z rydzami na maśle i króliczą wątróbką
Bezglutenowe kluseczki z czarną quinoą podane z rydzami na maśle i króliczą wątróbką
Przepis na : obiad
We wtorek wybrałam się w końcu na halę targową i udało mi się kupić rydze <3 Zrobiłam więc sobie jesienny obiadek w sam raz na zimny i słoneczny dzień i dzisiaj prezentuję wam efekt. Składniki: 4 łyżki ugotowanej czarnej quinoy 2 czubate łyżki mąki z quinoy 2 czubate łyżki mąki gryczanej 1 łyżka mąki z tapioki 1 łyżeczka mielonej kozieradki 1 duże jajko 10 małych rydzów 1 łyżka klarowanego masła 1 królicza wątróbka pieprz sól Wykonanie: Mąki mieszamy i przesiewamy, mieszamy razem z jajkiem na jednolitą... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Autor
Celiak w podróży
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, bezglutenowe, obiad
Inne przepisy z Quinoa Raz!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję