Używam mieszanki do przyrządzenia bardzo smacznego i ekspresowego spaghetti a’la toscana -> gotowy obiad w mniej niż pół godziny. Zdecydowanie warto wypróbować. Spaghetti á la Toscana (składniki na 2 porcje): 200-250 g makaronu spaghetti 1 torebka ziół toskańskich Kotányi 1-2 łyżki oliwy Ugotuj makaron. Wylej na patelnię około 1 szklanki wody z gotowania makaronu i wymieszaj z torebką ziół toskańskich. Następnie dodaj oliwę, ugotowany makaron i wymieszaj. Natychmiast podawaj. Spaghetti można również ... czytaj dalej...
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).